50 kuruşa maç bileti

50 kuruşa maç bileti -Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Çorum Belediyesporun yönetimi, yarın Kahramanmaraş Belediyespor ile oynanacak maçın bilet fiyatını 50 kuruş olarak belirledi


ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Çorum Belediyesporun yönetimi, yarın Kahramanmaraş Belediyespor ile oynanacak maçın bilet fiyatını 50 kuruş olarak belirledi.
     Grupta 29 puanla düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan mavi-beyazlı takımın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadında yarın saat 14.30da yapacağı karşılaşma, 50 kuruşa izlenebilecek.
     Teknik direktör Halit Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş Belediyespor maçını kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirterek, sahadan 3 puanla ayrılarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini söyledi.
     Rakiplerinin de play-off mücadelesi verdiğine dikkati çeken Kılıç, Bu maç onlar için de çok önemli. Biz kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Yarın kendi evimizde ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçı kazanarak düşme hattından uzaklaşmak istiyoruz. Bu önemli maçımızda 12nci adam olarak gördüğümüz taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 50 kuruşa maç bileti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER