5 Nisan Avukatlar Günü

5 Nisan Avukatlar Günü -AK Parti Kırklareli Milletvekili Gürşan: -Adaletin tecelli etmesinde en etkin rolü avukatlarımız üstlenmektedir


KIRKLARELİ (A.A) - AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, adaletin tecelli etmesinde en etkin rolü avukatların üstlendiğini bildirdi.
     Gürşan, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, avukatların ülkenin her köşesinde, her koşul ve ortamda özveriyle görevlerini sürdürdüğünü belirtti.
     Avukatların, kamu vicdanının ve adaletin yerine getirilmesinde önemli görev üstlendiklerini aktaran Gürşan, şunları kaydetti:
     Adaletin tecelli etmesinde en etkin rolü avukatlarımız üstlenmektedir. Avukatlarımız vatandaşların savunma hakkını adil bir şekilde kullanmalarını sağlayarak yargı bağımsızlığının güvencesi, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmanın, yargının ve hak aramanın temel unsurlarıdır. Bunu çok iyi bilen biz AK Parti iktidarı olarak, yargı sisteminin sorun ve ihtiyaçlarını gidermeye, avukatların görevlerini en iyi şekilde yapabilmelerine imkan sağlayacak tüm iyileştirme çabalarına devam edeceğiz. Ayrıca adliyelerin çağın ve hizmetin gereklerine uygun imkanlarla donatılması temel hedeflerimiz arasındadır.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber 5 Nisan Avukatlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER