5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü

5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü -Kent Konseyi Ereğli Kadın Meclisi Başkanı Posbıyık: -Öğretmenlerin huzur ve mutluluk içinde görev yapmalarını diliyorum


ZONGULDAK (A.A) - Kent Konseyi Ereğli Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, öğretmenlerin huzur ve mutluluk içinde görev yapmalarını dilediğini bildirdi.
     Posbıyık, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, UNESCO tarafından alınan kararla her yıl 5 Ekim tarihinin Dünya Öğretmenler Günü olarak kutlandığını hatırlattı.
     Eğitim camiasında yetişmiş ve öğretmenlik yapmış biri olarak özel günlerin değerini çok iyi bildiğini belirten Posbıyık, şunları kaydetti:
     Geleceğin Türkiyesini yönetecek insanları yetiştiren tüm öğretmenlerimizin sorunsuz ve daha çağdaş koşullarla hizmet edebilmelerini sağlamak adına mücadele etmek gerekiyor. Öğretmenlerin huzur ve mutluluk içinde görev yapmalarını diliyorum. Bu 5 Ekim umarım öğretmenlerimizin sorunlarının çözülmesi için bir adım olur. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER