44 Malatyaspor Kadirlispor maçına hazır

44 Malatyaspor Kadirlispor maçına hazır -Kulüp Genel Kaptanı Akagündüz: -Hedefimiz bu maçı da geçen haftaki Erzinsporla oynadığımız karşılaşma gibi 3 puanla tamamlamak


MALATYA (A.A) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, yeni sezonda ilk kez ev sahipliğini yapacakları Kadirlispor maçına hazır.
     44 Malatyaspor Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının hafta sonu karşılaşacakları Kadirlispor maçına iyi bir şekilde hazırlandığını söyledi.
     Kadirlisporun ligin başarılı takımlarından biri olduğunu dile getiren Akagündüz, çekişmeli geçeceğini düşünndükleri maçtan mutlak galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirtti.
     Kulüplerinin önümüzdeki haftalara umutla bakabilmesi için bu maçın önemli olduğunu ifade eden Akagündüz, Takımımızda sakat ya da cezalı oyuncumuz yok. Bu maça en iyi şekilde, tam bir takım ruhuyla hazırlandık. Hedefimiz bu maçı da geçen haftaki Erzinsporla oynadığımız karşılaşma gibi 3 puanla tamamlamak. Bu maçı alarak amacımız olan Malatyaya yeni bir profesyonel takım kazandırmaya bir adım daha yaklaşmış olacağız diye konuştu.
     Akagündüz, taraftalarının da karşılaşmada kendilerine destek vermesini istedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber 44 Malatyaspor Kadirlispor maçına hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER