43. Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası

43. Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası -Eskişehirde yapılan şampiyonada, Bitlisli milli atlet Sönmez Dağ, 5 bin metrede Balkan Şampiyonu oldu


BİTLİS (A.A) - Eskişehirde yapılan 43. Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında Bitlisli milli atlet Sönmez Dağ, 5 bin metrede Balkan Şampiyonu oldu.
     Atletizm Milli Takım Antrenörü Fadıl Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirde düzenlenen yarışmada milli atlet Dağın 5 bin metrede yarıştığını belirterek, iyi bir performans sergileyen milli sporcunun rakiplerini geride bırakarak Balkan Şampiyonu olduğunu söyledi.
     Daha önce dağ koşusunda dünya şampiyonu olan milli atlet Dağın, elde ettiği derece ile pistlerde de başarılı olduğunu kanıtladığını vurgulayan Kara, Sporcumuz, ilimiz ve ülkemiz adına son derece önemli bir şampiyonluğu bizlere tattırarak hepimizi sevindirdi. Milli atletimiz Dağı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum dedi.
     Kara, Dağın 2010 yılında İtalyanın Torino kentinde düzenlenen Dünya Dağ Koşusu Şampiyonasında da dünya şampiyonu olduğunu anımsattı.
    
     Muhabir: Şener Toktaş / Berin Çetin
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber 43. Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER