32. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve

32. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali -Festival kapsamında Türkiye Bisiklet Federasyonu organizesinde Hitit Festivali Kap Yol Bisiklet Yarışları gerçekleşti


ÇORUM (A.A) - 32. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamında Türkiye Bisiklet Federasyonu organizesinde Hitit Festivali Kap Yol Bisiklet Yarışları gerçekleşti.
     İnönü Bulvarından startı verilen yarışlar, Yıldız Erkek (A) klasmanında 44 ve Yıldız Erkek (B) klasmanında 43 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
     A klasmanında yarışan 44 sporcu toplam 64 kilometrelik mesafede birbirlerine karşı üstünlük kurma gayretinde bulunurken, B klasmanında yarışan 43 sporcu ise toplam 40 kilometrelik mesafede mücadele etti.
     Yıldız Erkekler A klasmanında, ilk üçe giren sporcular 1.47.29luk derece elde ederken, Kocaeli Brisa Spor takımından Onur Balkan 75 puanla birinci, Konya İl Özel İdare Spor takımı sporcusu Sedat Koç ise 50 puanla ikinciliği elde etti. Kocaeli Brisa Spordan Sefa Bülbül de 35 puan alarak yarışmanın üçüncüsü oldu.
     B klasmanında gerçekleştirilen yarışlarda, Konya Selçuk Belediyespordan Hikmet Erdoğan 1.06.56lık dereceyle birinci, Ürgüp Spor Kulübünden Oğuzhan Tiryaki 1.06.57lik derece ile ikinci, Denizliden katılan ferdi sporcu Süleyman Tisken ise 1.06.58lik derece ile üçüncü oldu.
     Yarışmalarda dereceye giren sporcular için yarın ödül töreni tertip edilecek.
     Bu arada çeşitli aktivitelerle devam eden festival kapsamında bugün fuar alanında sanatçı Emre Altuğ bir konser verecek.
    
     Muhabir: İsmail Çimen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber 32. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER