32 yıl sonra öğrencileriyle buluştu

32 yıl sonra öğrencileriyle buluştu -Akrabalarını ziyaret etmek için Sakaryaya gelen emekli tarih öğretmeni, öğrencileriyle hasret giderdi


SAKARYA (A.A) - Akrabalarını ziyaret etmek için Sakaryaya gelen emekli tarih öğretmeni Metin Uluköylü (58), 32 yıl önce öğretmenliğini yaptığı öğrencileriyle buluştu.
     Akyazı Kız Meslek Lisesinde 1979-1980 yıllarında görev yapan Uluköylü, eski öğrencileriyle hasret giderdi.
     Uluköylü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun yıllar sonra öğrencilerini görmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Yıllar sonra ilk göz ağrılarımla bir araya gelebilmek çok güzel. Öğrencilerimle tekrar bir araya gelince yıllar öncesine gittim. Kendileriyle tekrar çocuk oldum dedi.
     Uluköylü, öğrencilerinin de yaşının ilerlediğini ancak hepsini hala çocuk olarak gördüğünü söyledi.
     Eski günleri hatırlamanın kendisini duygulandığını dile getiren Uluköylü, O günkü halleriyle görüyorum kendilerini. İlk öğrencilerim oldukları için ayrıcalıklı bir sınıfımdı. Hepsi hırslı ve çalışkandılar ifadelerini kullandı.
     Öğrencilerinin üniversite mezunu olamamaları nedeniyle son derece üzgün olduğuna işaret eden Uluköylü, Eğer girseydiler her biri çok güzel yerlerde olabilirdi. O kadar başarılıydılar yani. Onlar okuyamadı ama öğrendim ki çocukları eğitime devam etmiş. İyi öğrencilerimin çocukları da çok iyi yerlere gelmiş. Bu da beni gerçekten çok mutlu etti şeklinde konuştu.
    
     -Kendimizi öğretmenimizin yanında 16-17 yaşlarında hissettik-
    
     Hatice Özdemir ise 32 yıl sonra öğretmenleriyle bir araya geldikleri için duygulandıklarını kaydederek, Bizler okuyamadık ama öğretmenimizden aldığımız hırs ve hedefi çocuklarımıza verebildik. Hepimizin çocukları okuyarak çok güzel yerlere geldi. Bizler okumak istiyorduk ama hepimiz değişik sebeplerden dolayı okuyamadık. Onca sene sonra öğretmenimizle bir araya gelmek bizleri sevindirdi. Kendimizi öğretmenimizin yanında 16-17 yaşlarında hissettik diye konuştu.
    
     Muhabir: Sezai Yolcuoğlu / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 32 yıl sonra öğrencileriyle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER