30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -SP İl Başkanı Coşar, kutlama mesajı yayımladı


SİVAS (A.A) - Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Dursun Coşar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Coşar, mesajında 30 Ağustos Zaferinin, Türk milletinin tarihin hiçbir döneminde taviz vermediği bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterebileceği cesaretin, fedakarlığın ve kahramanlığın sayısız örneklerinden birisi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Milletimizin 30 Ağustosta ortaya koyduğu yüksek ruh ve şuur, azim, irade, inanç ve kararlılık her zaman canlı kalacak, aziz milletimizin yolunu ve geleceğini aydınlatmaya devam edecektir. 90 yıl sonra bugün de geçmişten ders almayanların, hala ülkemize ve milletimize karşı haince emeller peşinde olanların, 30 Ağustosa ve onun ruhuna baktıklarında gerekli dersi alacaklarını umuyorum. Büyük Zaferin 90. yılında İstiklal uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyorum. Aziz milletimizin Zafer Bayramını en içten duygularla kutluyor, milletimize ve hemşehrilerimize huzur, barış, saadet ve mutluluklar diliyorum.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER