30 Ağustos Zafer bayramı

30 Ağustos Zafer bayramı -AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk ve Merkez İlçe Başkanı Çakıroğlu, bayram dolayısıyla mesaj yayımladı


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk ve Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Öztürk, mesajında, Türk milletinin vatan sevgisini ve bağımsızlık tutkusunu tüm dünyaya gösterdiği 30 Ağustosun, tarihe altın harflerle yazdığı zaferlerden biri olduğuna değindi.
     Hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, yüreği vatan sevgisi ve bağımsızlık ateşiyle yanan aziz Türk milletinin, her şartta bağımsızlığına sahip çıkarak milli birlik ve egemenliğini korumayı başardığını ifade eden Öztürk, şu ifadelerde bulundu:
     Ecdadımızdan aldığımız bu güç ve cesaret, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan en büyük gurur, güven kaynağımızdır. Biz de bununla yetinmeyerek, aziz şehit ve gazilerimizin bizlere emaneti olan, Türkiye Cumhuriyetini koruyup daha da yükseklere çıkarmak çalışacağız. Milli birlik ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere karşı millet olarak el birliğiyle mücadele edildiği sürece Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır.
     Merkez İlçe Başkanı Çakıroğlu ise bağımsızlık ve özgürlüğünden tarihi boyunca ödün vermeyen, bu uğurda canını hiç düşünmeden feda eden ve bu ulvi amaç doğrultusunda hiçbir özveriden kaçınmayan büyük Türk ulusunun, vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda büyük cesaret, feragat ve kahramanlık göstererek kazandığı unutulmaz zaferlerle tarihe geçtiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER