30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -AK Parti Uşak Milletvekili Altay: Bugün hepimize düşen görev Cumhuriyetimize sahip çıkmak


UŞAK (A.A) - AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Bugün hepimize düşen görev Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak dedi.
     Altay, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramının Türkiye tarihinde en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.
     Türk ulusunun bu zaferle kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders verdiğini ve hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirdiğini ifade eden Altay, şunları kaydetti:
     Tüm milletimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de bu zaferle atılmıştır. Bugün hepimize düşen görev Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmaktır. Demokrasimizi, ekonomimizi daha da geliştirmek ve toplumsal refahı sağlamak en temel amacımızdır. Geçmişte de olduğu gibi bugün de ülkemizin birliğini,huzurunu bozmak ve parçalamak isteyenler bulunmaktadır. Ülkemizin birliği, huzuru, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği uğrunda son dönemde verdiğimiz şehitlerimiz ise hepimizin yüreğine bir kor gibi düşmüştür. Ancak Türkiye, bu tür komplolara gelmeyecek, milletimiz şanlı tarihinden ve milli mücadelemizdeki ruhtan aldığı ilhamla dayanışma,kardeşlik ve birlik beraberlik bilincini koruyacak, bölücülere ve kargaşa isteyenlere asla fırsat vermeyecektir.
     Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın topraklarını kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER