30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -Kadirli Belediye Başkanı Tarhandan Zafer Bayramı kutlaması


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, 30 Ağustos Zafer Bayramıkutlamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.
     Başkan Tarhan, Zafer Bayramının 90. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında yüce Türk milletinin, emsalsiz mücadele ve azmiyle Türkün bir tarih adı olduğunu ve yok edilmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha açıkça ilan ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını kaydetti.
     Bu yıl 90. yıl dönümünü kutlayacağımız 30 Ağustos, ordumuzun onurlu direnişi bağımsızlık ve vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği gündür diyen Tarhan, şunları kaydetti:
     Bu zafer, Türk Milleti için umutsuzluğun sona erdiği, özlemlerin düş olmaktan çıktığı, halkımızın insan olmanın onurunu ve erdemini yaşadığı yeni bir aydınlık dönemin başlangıcı olmuştur. Vatan burçlarından ay yıldızlı bayrağımızın inmemesi için her şeyini feda eden, bu uğurda kendileri yetim kalma pahasına gelecek nesilleri öksüz ve çaresiz bırakmayan atalarımızın göz kamaştırıcı fedakarlıkları her türlü övgü ve takdirin üstünde olmuştur. Bu duygularla başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, Kadirli Halkının ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının Zafer Bayramını en içten duygularla kutluyorum.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER