30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -AK Parti Samsun Milletvekili Yeni: -Milletimiz, 30 Ağustos zaferiyle, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere anlamlı bir ders vermiştir


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Milletimiz, 30 Ağustos zaferiyle, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere anlamlı bir ders vermiştir dedi.
     Yeni, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, 30 Ağustos zaferinin Türk milletinin sarsılmaz azminin, yüksek iradesinin, vatanseverliği ve kahramanlığının nişanesi olduğunu belirtti.
     30 Ağustos Zafer Bayramının vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşu ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin bağımsızlığını müjdelediğini vurgulayan Yeni, şunları kaydetti:
     Milletimiz, 30 Ağustos zaferiyle, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere anlamlı bir ders vermiştir. Türk tarihinin en önemli dönüm noktası ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini almış bu zafer hain düşmanın, haksızca ve alçakça işgaline dur demiş ve kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımızı dünyaya ispatlamıştır. Birlik ve beraberlik anlayışı içinde 30 Ağustosta dünyaya nasıl bir ders verilmişse bugün de bizler, aynı ruhla Cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmalı, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımanın gayreti içinde olmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermemeliyiz. Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırıları yapanların başarılı olamayacaklarını, aksine büyük bir hüsrana uğrayacaklarını göstermeliyiz.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER