30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı


SİVAS (A.A) - Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 30 Ağustos Zaferinin her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanı parçalamak isteyenlere verilen en iyi cevap olduğunu bildirdi.
     Sel, 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, 30 Ağustos, Türk milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. Türk milleti ve ordumuz, 30 Ağustos Zaferi ile her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermiştir ifadelerini kullandı.
     Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922de kazanılan zaferin Anadolunun ebedi Türk yurdu olmasını sağladığına dikkati çeken Sel, şunları kaydetti:
     Yüce ulusumuzun yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Türkiye Cumhuriyetine hayat veren büyük zaferimizin 90. yıl dönümünde, Ulu Önderimiz Atatürkün aydınlattığı yolda ve ilkelerinden asla taviz vermemeye kararlı olarak ulaşmayı başardık. Türk ordusunun, kendisine bahşedilen bu kutsal güne layık olduğuna, büyük zaferin meşalesini, Atatürkün izinde, sonsuza kadar şan ve şerefle nesilden nesile taşıyacağına olan inancım tamdır.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER