30 Ağustostaki trafik önlemleri

30 Ağustostaki trafik önlemleri -Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri nedeniyle Ankarada bazı yollar trafiğe kapatılacak


ANKARA (A.A) - Atatürk Kültür Merkezinde(AKM) düzenlenecek 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
     Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada 08.30 ile 14.00 saatleri arasında yapılacak geçit törenlerini nedeniyle bazı güzergahlarda değişikliğe gidileceği bildirildi.
     Buna göre, Hipodrom Caddesi, İstanbul Yolu Yenimahalle Köprüsünden Ulaştırma Kavşağına kadar çift yönlü olarak trafiğe açık olacak.
     Konya Yolu, Turgut Özal Bulvarı Akköprü Kavşağından Konya Yolu istikameti Çiftlik Kavşağına kadar çift yönlü olarak kullanılabilecek.
     İstanbul Caddesi-Kazım Karabekir Caddesi Kavşağından Ulaştırma Kavşağına kadar Tandoğana gidiş istikameti tek yönlü olarak kullanılacak.
     Tören kıtalarının araçlardan indirilip AKM tören alanına geçişlerinde ve tören sonundaki çıkışları sırasında, Ulaştırma Kavşağından İstanbul Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi Kavşağından İstanbul Caddesine doğru gidişlerde araç trafiği kontrollü olarak kapatılacak.
     Anıtkabirde yapılacak törenlerde Gençlik Caddesinin, Tandoğan Kavşağından geliş istikameti sağ şeridinin ve Akdeniz Caddesinin Gençlik Caddesine gidiş istikameti sağ şeridi etkinliklerin sonuna kadar kısa süreli trafiğe kapatılacak.
    
     Muhabir: İzzet Taşkıran
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber 30 Ağustostaki trafik önlemleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER