3 Aralık Engelliler Günü

3 Aralık Engelliler Günü -AK Parti Mersin Milletvekili Uzun: Engellilerin çağdaş bir toplumda, ayrım yapılmadan, toplumun diğer bireyleriyle eşit pozisyonda yer alabilmeleri için, her alanda desteklenmeleri gerekiyor


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, engellilerin çağdaş bir toplumda, ayrım yapılmadan, toplumun diğer bireyleriyle eşit pozisyonda yer alabilmeleri için, her alanda desteklenmeleri gerektiğini bildirdi.
     Uzun, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, engellilerin, hayatın her alanında toplumla bütünleşmekte olduğunu kaydetti.
     Engellilerin toplumda önemli bir güç kaynağı olduğunu belirten Uzun, açıklamasında, Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için son derece önemlidir. Engellilerin çağdaş bir toplumda, ayrım yapılmadan, toplumun diğer bireyleriyle eşit pozisyonda yer alabilmeleri için, her alanda desteklenmeleri gerekiyor ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 3 Aralık Engelliler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER