29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -AK Parti İl Başkanı Dengiz: Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin, 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmasının sevincini yaşıyoruz


KAYSERİ (A.A) - AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan Türkiyenin, 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmasının sevincini yaşadıklarını belirtti.
     Dengiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, gelişen ve büyüyen Türkiyeye paralel olarak son 10 yıldır yapılan çalışma, yatırım ve gelişmelerin Cumhuriyetin 100. Yıl hedeflerine olan inancı bir kat daha artırdığını ifade etti.
     2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmanın sevinci içinde olduklarını dile getiren Dengiz, şunları kaydetti:
     80 yıllık köklü ve başarılarla dolu Cumhuriyet tarihi, bu büyük milletin en zor şartlar altında dahi verdiği destansı mücadelenin yanı sıra, bağımsızlığına, demokrasiye ve adalete düşkünlüğü konusunda bütün dünyaya ders verir niteliktedir. Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin, 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmasının sevincini yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetin kurulmasında ve yaşatılmasında mücadele eden şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER