29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -AK Parti Adana İl Başkanı Yağcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Yağcı, Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde başlatılan Milli Mücadele neticesinde verilen Kurtuluş Savaşının büyük bir inanç ve kararlılıkla yapıldığını, tüm güçlüklere karşı yürütülen bu mücadeleyle de eşine az rastlanır bir zafer elde edildiğini belirtti.
     Tüm milletin omuz omuza verip kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşının zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasının, tarihte eşine az rastlanan bir başarı olduğunu ifade eden Yağcı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Hepimizin bildiği gibi milletin kendini ilgilendiren kararlarda bizzat söz sahibi olması Cumhuriyetimizin en büyük teminatıdır. Bu söz sahibi olma hakkı her geçen gün milletimiz tarafından daha çok ve daha iyi kullanılmaktadır. Ayrıca şunu da belirtmek gerek ki; Cumhuriyetimiz, başarısını ve gücünü bu kuruluş felsefesinden almaktadır. Cumhuriyetle birlikte tarih sahnesindeki yürüyüşünü büyük adımlarla sürdüren milletimiz, zamanla Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırarak muasır medeniyet hedefine ulaşma yolunda büyük mesafe almıştır. Her 29 Ekim günü aynı kararlılıkla yenilenen azim ve enerjimizle; Cumhuriyetin 89. yıl dönümü olan bugünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Adanalı tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: Adana / Volkan Kaşık
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER