29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -Manisada Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı


MANİSA (A.A) - Manisada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.
     Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma törenine AK parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Vali Halil İbrahim Daşöz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ile kurum müdürleri, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan ile öğrenciler katıldı.
     Törende, meydandaki Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunarak bayrak göndere çekildi.
     Törenin ardından Cumhuriyet Meydanında Atatürk, Cumhuriyet, Kurtuluş ve Çanakkale Savaşları Halı Sergisi izlenime açıldı.
     Vali Daşöz, açılışta yaptığı konuşmada, sergilenen 30 adet halının İl Özel İdaresi tarafından satın alındığını, ileri de oluşturulacak bir müzede sergileneceğini söyledi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER