29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru -MHP Düzce İl Başkanı Danışmaz: -Demokratik cumhuriyet, ırk, dil, din ve cinsiyet farkı gözetmeksizin her Türk vatandaşının ortak varlığıdır


DÜZCE (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, demokratik cumhuriyetin ırk, dil, din ve cinsiyet farkı gözetmeksizin her Türk vatandaşının ortak varlığı olduğunu bildirdi.
     Danışmaz, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, cumhuriyetin ulaştırdığı seviyenin herkese heyecan ve ümit vermesi gerektiğini belirterek, bağımsız yaşama azmini yenilemesi gerektiğine işaret etti.
     Cumhuriyetin sadece yönetim şekli olmadığını, aynı zamanda tarihin en önemli çağdaşlaşma, toplumsal ve siyasal gelişim hareketi olduğunu vurgulayan Danışmaz, şunları kaydetti:
     Demokratik cumhuriyet, ırk, dil, din, inanç, cinsiyet farkı gözetmeksizin her Türk vatandaşının ortak varlığıdır. Türk milleti yurdu düşmandan kurtarmanın coşkusunu nasıl yaşıyorsa, cumhuriyete sahip olmanın coşkusunu da öyle yaşamaktadır. Türk milleti, fazilet rejimi olan cumhuriyeti demokrasi ve insan hakları ile bütünlemekte ve taçlandırmaktadır.
     Millet iradesi ağırlığını hissettirdikçe, son sözü söyleme hakkına sahip çıktıkça, demokrasimiz ve cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır. Bu düşüncelerle milletimizin ve tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, bütün şehitlerimizi, gazilerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER