26. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası

26. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası -Turnuvada altın madalya kazanan Çağla Çınar, 4 Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Polatı ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvasında altın madalya kazanan Çağla Çınar, 4 Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polatı ziyaret etti.
     4 Eylül Belediyespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 20-21 Nisanda İstanbulda düzenlenen 26. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvasında genç bayanlar kategorisinde 53 kiloda altın madalya kazanan 4 Eylül Belediyespor Kulübü sporcularından Çağla Çınar, antrenörü Oğuz Öktem ile Polatı ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Polat, 9 ülkenin katıldığı turnuvada Sivasa altın madalyayla dönen Çınar ve antrenörünü tebrik etti.
     Kulüp olarak futbol ve voleybolun yanı sıra diğer branşlarda da başarılı olduklarını aktaran Polat, "Sporcularımızın, Avrupa ve dünya şampiyonalarında, hem ülkemizi hem ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" ifadesini kullandı.
     Polat, Çınarı altınla ödüllendirdi.
     Çınarın antrenörü Oğuz Öktem ise bundan sonraki turnuvalarda daha iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini belirterek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Polata teşekkür etti.
     Çınar da yaklaşık 11 yıldır karate yaptığını ifade ederek, bundan sonra da Türkiye ve Avrupadaki turnuvalarda Sivası en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Cüneyt Çelik
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 26. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER