24. Vergi Haftası

24. Vergi Haftası -Vergi Dairesi Başkanı Çember: -Toplumsal refahın artırılmasına destek sağlamak üzere ve mükellefe kaliteli hizmet sunmak amacıyla yola çıktık


GAZİANTEP (A.A) - Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, toplumsal refahın artırılmasına destek sağlamak ve mükellefe kaliteli hizmet sunmak amacıyla yola çıktıklarını bildirdi.
     Çember, 24. Vergi Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 2005den bu yana mükellef beklentilerini en iyi şekilde cevaplandırabilmek için şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı bir yönetim anlayış doğrultusunda hizmet sunmaya çalıştıklarını belirtti.
     Verginin toplumun kalkınmasında ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ile vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılmasının önem taşıdığını aktaran Çember, Toplumsal refahın artırılmasına destek sağlamak üzere ve mükellefe kaliteli hizmet sunmak amacıyla yola çıktık ifadesini kullandı.
     1990dan bu yana geleneksel olarak her yıl kutlanan Vergi Haftasının bu yıl 25 Şubat-3 Mart arasında kutlanacağını hatırlatan Çember, hafta dolayısıyla yapılacak etkinlikler hakkında da bilgi verdi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER