24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 24 Temmuz Türk basınında sansürün kaldırılması ve basın bayramını kutladı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 24 Temmuz Türk basınında sansürün kaldırılması ve basın bayramını kutladı.
     Fakıbaba, yayınladığı mesajında basının; demoraksinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğini belirterek şunları kaydetti:
     Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geliyor. Artık her insanın bilgiye ulaşma, doğrudan öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü tartışmasız kabul görmektedir.
     Bu vesileyle gerek Şanlıurfada faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo, televizyonlarımız ve ulusal ajanslarımız temsilcileri ile zengin bir kadroya sahip olan değerli basınımızın bayramını en kalbi duygularımla kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Reşit Dağ/Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER