24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -AK Parti Bayburt Milletvekili Özbek: Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, her insanın bilgiye ulaşmasında çok önemli bir fonksiyonu bulunmaktadır


TRABZON (A.A) - AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, her insanın bilgiye ulaşmasında çok önemli bir fonksiyonu bulunduğunu ifade etti.
     Özbek, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, toplumu aydınlatma, yol gösterme, bilgilendirme görevini yerine getiren basının özgürlüğünün büyük önem taşıdığını belirtti.
     Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, her insanın bilgiye ulaşmasında çok önemli bir fonksiyonu bulunduğunu vurgulayan Özbek, şunları kaydetti:
     Fikirlerin özgürce ifade edilebilmesi noktasında basının yüklendiği misyon önem arz etmektedir. Bu önemli görevi yerine getiren tüm basın mensuplarının ve basın özgürlüğüne inanan herkesin, bu inancı yayma ve yaşatma yönündeki çalışmalarının gerekli olduğu unutulmamalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle basın mensuplarının Basın Bayramını kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER