24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -TSYGD Başkanı Takan: Basın mensuplarının çalışma koşullarının düzeltilmesi ve günümüz şartlarına uygun hale getirilmesi gerekir


EDİRNE (A.A) - Trakya Spor Gazetecileri ve Yazarları Derneği Başkanı Levent Takan, basın mensuplarının çalışma koşullarının düzeltilerek günümüz şartlarına uygun hale getirilmesi gerektiğini belirtti.
     Takan, yaptığı yazılı açıklamada, demokrasi, özgürlük ve insan haklarının öne çıktığı günümüzde, basın mensuplarına da önemli görevlerin düştüğünü bildirdi.
     Ülkemizde basın mensuplarının çalışma şartlarının çağdaş ülkelerden çok geride olduğunu savunan Takan, şunları kaydetti:
     Basın mensuplarının çalışma koşullarının düzeltilmesi ve günümüz şartlarına uygun hale getirilmesi gerekir. Ülkemiz şartlarında basın mensuplarının içinde bulunduğu çalışma koşulları ne yazık ki çağdaş ülkelerde ki seviyenin hayli gerisindedir.
     Bir uzmanlık alanı olarak spor gazeteciliği ve yazarlığı alanında çalışan arkadaşlarının da içinde bulundukları çalışma koşullarının olması gerekenden hayli uzak olduğunu yaşayarak gördüklerini kaydeden Takan, Kar, kış, yağmur, sıcak demeden çok zor koşullar altında çalışarak gördüklerini okuyucularına, dinleyicilerine, seyircilerine aktarmaya çalışan arkadaşlarımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve çağdaş şartlara uygun hale getirilmesi diliyor, basın çalışanı dostlarımızın, spor gazetecisi ve yazarı arkadaşlarımızın Basın Bayramını yürekten kutluyorum görüşlerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER