24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -Elazığ Valisi Muammer Erol, kutlama mesajı yayımladı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Valisi Muammer Erol, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Vali Erol mesajında, basında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuzda kutlanan Basın Bayramının, basın özgürlüğünün vazgeçilmez unsuru olduğunu belirtti.
     İletişimin en güçlü araçlarından biri olan basının, toplumun yapılanmasında ve gelişmesinde büyük rol oynadığını, iletişim kavramının böylesine sınırları aştığı, bilginin sınırsız olduğu bir ortamda, toplumun dünya üzerindeki gelişmelerden doğru ve hızlı şekilde haberdar olmasını ve kamuoyunu yakından ilgilendiren konularda halkın bilgi sahibi olmasını sağladığını vurgulayan Erol, şunları kaydetti:
     Basın hürriyetinin önemine değinen Mustafa Kemal Atatürk de Basın bir milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hulasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir demek suretiyle basının önemime vurgu yapmıştır. Tüm basın çalışanlarının ve ilimizde hizmet veren yerel gazeteler, ulusal ajans temsilcileri, radyo ve televizyonlarımızda çalışan tüm basın mensuplarının Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER