24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şiran: -Haberlerin, düşüncelerin ve bilgilerin iletilmesine aracılık ederek toplumun bilgilendirilmesini sağlayan basın, demokrasinin işleyişinde çok önemli bir role


DÜZCE (A.A) - Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, haberlerin, düşüncelerin ve bilgilerin iletilmesine aracılık ederek toplumun bilgilendirilmesini sağlayan basının, demokrasinin işleyişinde çok önemli bir role sahip olduğunu söyledi.
     Şiran, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, basının demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Haberlerin, düşüncelerin ve bilgilerin iletilmesine aracılık ederek toplumun bilgilendirilmesini sağlayan basın, demokrasinin işleyişinde çok önemli bir role sahiptir. Devlet kurumları ile işbirliği içinde çalışan özgür basının toplumun gelişimine katkısının da büyük olacağı şüphe götürmez. Bu duygu ve düşüncelerle değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER