24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Gölpazarında Öğretmenler Günü etkinliği düzenlendi


BİLECİK (A.A) - Gölpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlenen etkinlikte şiir okumanın yanı sıra, çeşitli gösteriler düzenlendi ve dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yıldız, yaptığı konuşmada, eğitimin her alanda en önemli konu olduğunu belirterek, insanların öğretmenler sayesinde kendi ayakları üzerinde durabildiğini söyledi.
     Bağımsız devlet olmak isteyen her ülkenin, iki alanda daima hazırlıklı olması gerektiğini vurgulayan Yıldız, şöyle konuştu:
     Bu alanların birisi askeri cephe, biri de eğitim kurumlarıdır. Cephede düşmana karşı mücadele verildiği gibi, eğitim kurumlarıyla da cehalete karşı mücadele edilir. Dolayısıyla öğretmen, yaşamını öğrencilerine adayan, onların sorunlarını ortadan kaldırmak için elinden gelen her şeyi yapan, gerektiği yerde gerekli bir biçimde davranma bilinci sergileyebilen, her zaman iyinin ve güzelin peşinden koşan örnek bir insandır. Bu vesileyle bütün öğretmenlerin güzel gününü kutluyorum.
     İsmail Kara Anaokulu öğretmenlerinden Kübra Şahan ise öğretmenlikte birçok şey öğretmenin yanında öğrencilerinden de öğrendiği birçok konunun olduğunu söyledi.
     Etkinliğe, Kaymakam Ömer Şahin, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Yazıcı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER