24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Iğdır Milli Eğitim Müdürü Ateş: Biliyorum ki biçilen hiçbir maddi karşılık bu mesleği sevgi ve sorumlulukla yerine getiren siz değerli öğretmenlerimize layık olmayacaktır


IĞDIR (A.A) - Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
     Ateş, mesajında, Anadolunun en doğusundaki bir kentte öğretmenlerle aynı idealleri paylaşmaktan aynı medeniyet hedefine doğru yürümekten aynı özverili yüreklerle, öğrencilere hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Ateş, şunları kaydetti:
     Her bir yavrumuzu sizin şefkatli, fedakar ve uzman ellerinize, sizin hevesli güzel yüreklerinize emanet ediyorum. Sizler Peygamber mesleği icra eden insanlarsınız. Biliyorum ki biçilen hiçbir maddi karşılık bu mesleği sevgi ve sorumlulukla yerine getiren siz değerli öğretmenlerimize layık olmayacaktır. Ancak bugün emek verdiğiniz öğrencilerinizin ve bu cennet vatanın aydınlık yarınları sizleri müsterih kılabilir. Belki alacağımız en büyük hediye, aynada işinin hakkını vermiş olduğu için kendine saygı duyan bir yüz görmeniz olacak.
     Ateş, Bizler yönetmenler gibiyiz. Oysa sizler oyundaki ana karakterlersiniz. Öğrencilerimizin sahnede gördüğü yüzlerin, onların kalbine dokunan sözlerin sahibi sizsiniz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER