24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Tuncelide kutlama programı düzenlendi


TUNCELİ (A.A) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Tuncelide düzenlenen programla kutlandı.
     İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen programa Vali Hakan Yusuf Güner, Vali Yardımcıları Ali Güldoğan, Kenan Eskin, Eşref Yonsuz, İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Aslanoğlu, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda konuşan Mustafa Aslanoğlu, Bir ülkenin kurulması, kurtarılması, gelişmesi ve geleceğinin güçlü bir şekilde güvenlik altına alınması eğitim ve öğretim temeline dayanır. Bunun da mimarları öğretmenlerdir dedi.
     Öğretmenlerinin öğrencilerine önce sevmeyi öğretmesi gerektiğini vurgulayan Aslanoğlu, şunları kaydetti:
     Öğrenci her ne yaşta olursa olsun, onlara geleceğin büyükleri gözüyle bakmalı ve öyle muamele etmeliyiz. Önce öğrencilerinize sevmeyi öğretmelisiniz. Çünkü her güzel iş, sevmekle yapılabilir
     Tuncelide terör olaylarında yaşamını yitiren öğretmenlerin biyografilerinin gösterimi ile devam edilen program, müzik dinletisi ve gün dolayısı ile yapılan resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin Vali Güner tarafından verilmesi ile sona erdi.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER