24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -AK Parti Bitlis Milletvekili Demiröz, kutlama mesajı yayımladı


BİTLİS (A.A) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Demiröz. kutlama mesajında, öğretmenlerin, büyük özveri göstererek çalışan, eğitim ve topluma şekil veren, kutsal bir görevin fedakar temsilcileri olduğunu belirtti.
     Öğretmenlerin gayretli çalışmalarıyla, Bitlisin iki yıl Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) Türkiye birinciliğini elde ettiğini anımsatan Demiröz, şunları kaydetti:
     Bu kutsal ve onurlu görevi, en zor şartlarda yerine getirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, milli ve manevi değerlerle donatan ve onları en iyi şekilde yetiştiren, elleri öpülesi öğretmenlerimize ne kadar hizmet etsek az. Türkiyenin en iyi üniversitelerine bu yıl 900ün üzerinde öğrenci yerleştirdik. Bu başarılar Bitlisin aydınlık yarınlarının müjdecisidir. 2013 bütçesinde de en büyük payı milli eğitime ayırarak, Türkiyede ve ilimizde eğitim yatırımlarını hızlandıracağız. Böylelikle kaliteyi artırmaya devam edeceğiz. 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, öğretmenlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER