24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Safranbolu Milli Eğitim Müdürü Derin ve bazı öğretmenler, Rektör Uysalı ziyaret etti


KARABÜK (A.A) - Safranbolu Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin ve beraberindeki bazı öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysalı ziyaret etti.
     Prof. Dr. Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada, öğretmenlere olan şükran duygularını hiçbir zaman tam manasıyla yerine getirilemeyeceğini söyledi.
     Dünyada savaşların bitmesinin, kardeşliğin ve barışın hakim olmasının öğretmenler sayesinde olacağını ifade eden Rektör Uysal, şunları kaydetti:
     Biz bugün buralara geldiysek siz değerli öğretmenlerimizin sayesindedir. En zor şartlarda, Anadolunun en uzak köşesindeki insanımıza ulaşarak, özverilerin en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan öğretmenlerimiz, üstlendikleri yüce görev nedeniyle toplumların yaşamında her zaman özel ve saygın bir konum edinmişlerdir. Biz Karabük Üniversitesi olarak öğretmenlerimizin her zaman bir adım daha önde olması için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz ve göstermeye de devam edeceğiz.
     Derin de Karabük Üniversitesinin eğitime verdiği desteğin çok önemli olduğunu, öğretmenlere verilen değerin ise kendilerine güç verdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER