24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Çaturoğlu: -Öğretmenler toplumların çağdaş bir medeniyet kurmaları yolunda sarf edilen çabada, en büyük paya sahiptirler


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, öğretmenlerin toplumların çağdaş bir medeniyet kurmaları yolunda sarf edilen çabada, en büyük paya sahip olduğunu bildirdi.
     Çaturoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, öğretmenlere çok şey borçlu olduklarını belirtti.
     İnsan hayatının doğumla başlayan bir yolculuk olduğunu aktaran Çaturoğlu, şunları kaydetti:
     Bu yolculuğun ikinci ve en önemli durağı okuldur. Okul, öğrencilerin, ikinci ailesi, öğretmenler ise ikinci anne ve babasıdır. Bu kutsal insanlar, övgüyü en çok hak edenlerdir. İnsanlığın yararına olan her şeyi öğretir ve öğütlerler. Öğretmenler toplumların çağdaş bir medeniyet kurmaları yolunda sarf edilen çabada, en büyük paya sahiptirler. Aydınlığa giden yolda, öğrencileri iyiye, doğruya ve güzele götüren ve bunun mücadelesini veren öğretmenlerdir. Onlar yurdun umududur. Kuşkusuz, kutsal bir mesleğe sahip olan öğretmenler, gösterdikleri fedakarlık, sabır ve özveriyle, öğrencilerine ilmin dışında kalp ve gönül zenginliği sunar.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER