24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özadalı: -Türkiye, gelecekteki hedeflerine genç nesilleri geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı, Türkiyenin gelecekteki hedeflerine genç nesilleri geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacağını bildirdi.
     Özadalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyetinin kısa zamanda dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesinde yurt içi ve dışında fedakarca, cefakarca, özveriyle gayret gösteren öğretmenlerin önemli rolü olduğunu belirtti.
     Öğretmenlerin gelecek için umut ışığı olduğunu ifade eden Özadalı, şunları kaydetti:
     Türkiye, gelecekteki hedeflerine dünyadaki değişime ilgisiz kalmayan, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Ben bu vesileyle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER