24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Sarıçam Belediye Başkanı Zenbilci ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı


ADANA (A.A) - Sarıçam Belediye Başkanı Zenbilci ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
     Sarıçam Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Zenbilci, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, öğretmenliğin emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, sürekli kendini yenileyen, öğreten ve öğrenen bir meslek dalı olduğunu kaydetti.
     Geleceği temsil eden çocukların vatanını ve milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı yetişmesini sağlayan öğretmenlerin, yurdun her köşesinde çok zor şartlar altında görev yaptığını, bu nedenle sevgi ve saygının en büyüğünü hak ettiklerini ifade eden Zenbilci, Büyük zorluklarla, çoğu zaman canlarını feda ederek görevlerini yürüten aziz öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, aramızdan ayrılan öğretmenlerimize rahmet diliyor, halen yüreği sevgi ile çarpan öğretmenlerimize de şükranlarımı sunuyorum dedi.
     Pamuk ise, öğretmenlerin geleceğin garantisi ve kendilerine ihtiyaç duyulan en önemli kişiler olduğunu belirterek, Öğretmenlik bir gönül işidir. Eğitmek ve öğretmek ideali ile ülkemize ışık olan öğretmenlerimiz, eli öpülesi şahsiyetlerdir. Kutsal bir değerimiz olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara başarı ve mutluluklar diliyorum dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER