24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
     Küçükmorkoç, mesajında, yeni şeyler üretebilmek ve hayata dair yeni değerler ortaya katabilmek için herkesin iyi bir eğitime ihtiyacı olduğunu belirtti.
     İnsanın doğumundan ölümüne kadar sürekli öğrenme içerisinde olduğunu vurgulayan Küçükmorkoç, şunları kaydetti:
     Bilgi ve teknoloji çağını yaşadığımız bugünlerde, bilgi toplumu olmanın en temel şartı eğitimli insan gücüne sahip olmaktır. Gelişen dünya ve onun koşulları ile aynı zaman diliminde omuz omuza, ileriye doğru gitmek, sadece ve sadece eğitimle gerçekleşir. Aziz milletimiz de bilgiyi, eğitimi hep ön planda tutmuş, kendisine bir harf öğretene çok büyük bir değer yüklemiştir. Türk toplumunun şekillenmesinde, Cumhuriyetin güçlenmesinde, milli kültürümüzün geliştirilerek güçlenmesinde öğretmenlerimiz en fedakar ve saygıya değer unsurlardır.
     Değerli öğretmenlerimiz,çocuklarımız için yapacağınız en önemli görev, onları geleceğe her bakımdan hazırlamanızdır. Sizler yeni neslin yetiştiricisi ve geleceğimizin mimarısınız. Bir toplum eğitimcisine ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER