24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özel: Öğretmenler, ülke geleceğinin şekillenmesinde büyük rol oynamaktadırlar


ARTVİN (A.A) - Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel, öğretmenlerin, ülke geleceğinin şekillenmesinde büyük rol oynadıklarını bildirdi.
     Özel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin daha ileri ve çağdaş bir düzeye ulaşması için çalışan ve kendilerinin yetişmesinde büyük emekleri bulunan öğretmenlerin hakkını ödeyemeyeceklerini belirtti.
     Türkiye Cumhuriyetinin büyümesinde ve çağdaşlaşma yolunda ilerlemesinde öğretmenlerin büyük emekleri olduğunu vurgulayan Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Geçmişte olduğu gibi günümüzde de eğitim ve öğretimin önemi tartışılamaz. Şüphesiz ki eğitim ve öğretimin en önemli faktörü öğretmenlerdir. Çünkü öğretmenler, geleceğimizin şekillenmesinde büyük rol oynamaktadırlar. Öğretmenlerimize ve eğitime verilen her destek, geleceğimize yapacağımız yatırıma verilecek en büyük katkı demektir. Eğitim camiasından gelen ve öğretmenliğin kutsallığını yaşayan bir kişi olarak, eğitimin ve öğretmenlerimizin sorunlarını her zaman yakından gözlemlemiş ve onların duygularını yakından hissetmişimdir. Bu nedenle gelecek nesillerin daha çağdaş ve müreffeh bir toplumda yaşaması için öğretmenlerimizin sorunlarına yönelik çözümlerin öncelikli olarak ortadan kaldırılması en büyük arzumdur.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER