24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Sarıkaya: Türkiyenin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesiyle daha da aydınlık olacaktır


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Emin Sarıkaya, Türkiyenin istikbalinin, öğretmenlerin tutuşturduğu eğitim meşalesiyle daha da aydınlık olacağını bildirdi.
     Sarıkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyetin kısa zamanda dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan birinin, fedakarca, cefakarca, özveriyle gayret gösteren öğretmenlere ait olduğunu belirtti.
     Türk milletinin, öğretmenlerin emek ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürdüğünü ifade eden Sarıkaya, şunları kaydetti:
     Bir sivil toplum örgütü ve siyasi iktidar olarak önce insan parolasıyla yola çıktık, İnsanı yücelt ki, devlet yücelsin dedik. İnsana yapılan her yatırım, insanın yetişmesine verilen her emek bizim nazarımızda kutsaldır. Bu anlayışla en fazla yatırımı eğitime yaptık, eğitimi her şeyin önünde tuttuk, eğitimcilerimize, öğretmenlerimize özel önem atfettik. Her bir öğretmenimiz bizim için özeldir, öğretmenlerimiz ülkemizin geleceği adına önemli bir fırsattır. Her öğretmen, çocuklarımız, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Bu bakımdan öğretmenlik mesleğine yeni başlayan her arkadaşımızı eğitim seferberliğimiz, ülkemiz, milletimiz adına çok büyük bir kazanım olarak görüyoruz. Türkiye, gelecekteki hedeflerine dünyadaki değişime bigane kalmayan, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır. Türkiyenin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesiyle daha da aydınlık olacaktır.
     Emekli öğretmen olduğunu hatırlatan Sarıkaya, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER