24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: Bir ülkenin kalkınması, çağdaş ülkeler seviyesine ulaşması, ancak o ülkenin eğitim ve öğretim seviyesinin artması ile mümkün olacaktır


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, bir ülkenin kalkınmasının, çağdaş ülkeler seviyesine ulaşmasının, ancak o ülkenin eğitim ve öğretim seviyesinin artması ile mümkün olacağını bildirdi.
     Canlı, 24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, bu kutsal görevi meslek edinen öğretmenlerin, geleceğin teminatı çocukları yetiştirmek için özveri ile çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Sınırları, okul ve sınıf duvarlarıyla çizilemeyecek kadar ağır bir sorumluluk gerektiren öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakarlık gerektiren bir meslektir. Bir ülkenin kalkınması, çağdaş ülkeler seviyesine ulaşması ancak o ülkenin eğitim ve öğretim seviyesinin artması ile mümkün olacaktır. Toplumu yetiştirip, yetiştirdiği toplumla çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, saygıdeğer öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini kutluyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER