24ncü Vergi Haftası

24ncü Vergi Haftası -Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe: -Amacımız, Vergi Haftasını tüm yıla yayarak, öncelikle öğrencilerimize ve çocuklara anlatmak


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe, Vergi Haftasında yapılan etkinliklerin tüm yıla yayılmasını, başta öğrenciler ve çocukların bu konuda bilinçlendirilmesini amaçladıklarını söyledi.
     24ncü Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, basın toplantısı düzenleyen Kızıltepe, kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin tüm kesimlere benimsetilmesi ve vergiye gönüllü uyumun arttırılması amacıyla 1990 yılından bugüne Vergi Haftasının kutlandığını bildirdi.
     Amacımız, Vergi Haftasını tüm yıla yayarak, öncelikle öğrencilerimize ve çocuklara anlatmak diyen Kızıltepe, verginin anlatılması konusunda öğrencilerle işbirliği halinde olduklarını kaydetti.
     Hafta boyunca okullarda, münazaralar, tiyatro gösterileri gibi etkinlikler düzenleyeceklerini anlatan Kızıltepe, şöyle konuştu:
     Ayrıca mükelleflerimizi ve vatandaşlarımızı bilgilendirme amaçlı alışveriş merkezlerinde stantlarımız bulunacak. Çalışanlarımızın da konsantrasyonunu arttırmak için tiyatro, sinema, doğa yürüyüşü gibi aktiviteler yapacağız. Ayrıca bu haftanın daha anlamlı hale gelmesi için, Türkiyede ilk defa vergi dairesi binamız içerisinde, vergi rekortmenlerimizin firmalarının ürünlerinin, öğrencilerimizin yaptığı ürünler ve el işçiliği ürünlerin yer aldığı tanıtım stantları açtık. 10dan fazla standımız var. Ayrıca Vergi Tarihi Sergisi ve resim sergilerimiz var. Tüm vatandaşlarımızı ve öğrencilerimizi hizmet binamıza bekliyoruz.
     Konuşmasının ardından Kızıltepe, gazetecilere, yeni hizmet binalarını ve etkinlik kapsamında açılan sergi ve stantları gezdirdi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 24ncü Vergi Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER