23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Uşak Valisi Erden: "Ulu Önder Atatürk, 23 Nisanı başta Türk çocukları olmak üzere dünyanın tüm çocuklarına armağan etti"


UŞAK (A.A) - Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Ulu Önder Atatürkün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını başta Türk çocukları olmak üzere dünyanın tüm çocuklarına armağan ettiğini söyledi.
     Vali Erden, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 93. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının büyük bir gurur ve kıvançla kutlandığını belirtti.
     Ulu Önder Atatürkün, 23 Nisanı başta Türk çocukları olmak üzere dünyanın tüm çocuklarına armağan ettiğini kaydeden Erden, şunları ifade etti:
     "Sevgili çocuklar, Ulu Önder Atatürkün, başta Türk çocukları olmak üzere dünyanın tüm çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yaşadığınız sevinci ve mutluluğu bizler de yaşıyoruz. Sizler gurur duyulacak bir geçmişe sahip asil bir milletin evlatlarısınız. Bu büyük emanet sizin omuzlarınızda gelecek nesillere taşınacaktır."
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Halil Şahin
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER