23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri -Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yabancı uyruklu çocukları makamında kabul ederken, Mersin Barosu ise çocuklara destek amaçlı "Dilek Ağacı" oluşturdu (Foto


MERSİN (A.A) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yabancı uyruklu çocukları makamında kabul ederken, Mersin Barosu ise çocuklara destek amaçlı "Dilek Ağacı" oluşturdu.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Bahçeşehir Koleji tarafından Mersine davet edilen yabancı uyruklu çocuklar, Belediye Başkanı Özcanı makamında ziyaret etti.
     KKTC, Ukrayna, Polonya, Makedonya ve Azerbaycandan gelen öğrencileri makamında kabul eden Özcan, "Mersin halkı adına kentimize gelen bu arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Burada kaldığınız sürece, sizleri kendi çocuklarımızdan asla ayrı görmeyeceğiz. Buradan güzel anılarla ve izlenimlerle ayrılmanız için çaba göstereceğiz" dedi.
     Mersin Barosu ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklara destek amaçlı "Dilek Ağacı" oluşturdu.
     Sokak Çocukları Derneğinin işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikle, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları ihtiyaçlarını el yazılarıyla küçük kağıtlara yazıyor ve "Dilek Ağacı"na asıyor. Gönüllülerde çocukların ihtiyacını bu "Dilek Ağacı"na bakarak karşılamaya çalışıyor.
     "Dilek Ağacı" aracılığıyla toplanacak hediyeler çocuklara, düzenlenecek etkinlikle dağıtılacak.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER