2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Oyunların Adana birimi için Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kız Lisesi binasında salon tahsis etti


ADANA (A.A) - Büyükşehir Belediyesinin, 20-30 Haziran arasında Adana ve Mersinde gerçekleştirilecek Akdeniz Oyunlarında, oyunların Adana biriminin çalışmalarında kullanması amacıyla Tarihi Kız Lisesi binasında salon tahsis ettiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Adana biriminin, toplantılarını ve çalışmalarını bu salonda yapmaya başladığı belirtildi.
     Akdeniz Oyunları Adana birimi sorumlularından Latife Umuç, kendilerine tahsis edilen salonda çalışmalarını yürütmeye başladıklarını kaydederek, "Bize böyle bir imkan sağlayan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, Akdeniz Oyunlarının Çukurova açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Oyunlar bölgemizin tanıtımı açısından çok önemli. Bundan dolayı bizler de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Her türlü desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bu amaçla Adana birimine daha rahat çalışmaları için yer tahsis ettik" şeklinde açıklamada bulundu.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER