2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Erdemli ilçesinde yapımı süren atıcılık poligonunun Nisan ayında tamamlanması planlanıyor


MERSİN (A.A) - 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında müsabakaların yapılacağı Erdemli ilçesinde yapımı süren atıcılık poligonunun nisan ayında tamamlanması planlanıyor.
     Kaymakam İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Abidin Arslan ile 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında yapımı süren spor salonunda incelemede bulundu.
     İncelemeler sırasında gazetecilere açıklama yapan Özefe, ilçe olarak 2013 Akdeniz Oyunlarına hazır olduklarını kaydetti.
     Hem atıcılık poligonu inşaatının hem de kapalı spor salonundaki tadilatın devam ettiğini belirten Özefe, Bizler ilçe halkıyla spor organizasyonunda üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Spor salonumuzun tavanı başta olmak üzere zemin ve koltukları, soyunma ve antrenman odaları, baştan sona yenilenip modern bir spor salonu haline gelecek. Tüm bu tadilat işi 1 milyon 900 bin liraya mal olacak diye konuştu.
     Özefe, atıcılık poligonunun Nisan ayının sonuna, spor salonunun tadilatının ise Aralık ayının sonuna kadar bitirilmesinin planlandığını dile getirerek, şunları kaydetti:
     2013 Akdeniz Oyunları kapsamında ilçemizde sportif faaliyetlerden halter, atıcılık, Kızkalesi beldesinde ise plaj voleybolu müsabakaları yapılacak. Atıcılık poligonu tesisi bizim için çok daha önemli. Çünkü Akdeniz Oyunları sonrasında da burası uluslararası şampiyonaların yapıldığı bir tesis olacak. Tesis sayesinde ilçemiz hem yurt içinde hem de yurt dışında tanınmış olacak.
    
     Muhabir: Derviş Çömez/ Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER