2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından

2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından -Oyunlarda bronz madalya kazanan Hancı, Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükleri ziyaret etti


ERZURUM (A.A) - İngilterenin başkenti Londrada düzenlenen 2012 Londra Paralimpik Oyunlarında okçuluk dalında bronz madalya kazanan Doğan Hancı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükleri ziyaret etti.
     Başkan Küçükler, ziyarette yaptığı konuşmada, milli okçu Hancının okçuluk branşında zor bir dal olan makaralı yay kategorisinde mücadele ettiğini anımsatarak, Hancının Londrada Türk bayrağını gururla dalgalandırıldığını söyledi.
     Hancının elde ettiği bu başarının herkese örnek olduğunu ifade eden Küçükler, Doğan Hancı kardeşimizle ne kadar iftihar etsek azdır. Fiziksel engeline rağmen elde ettiği bu başarıyla aslında kardeşimiz herkese ve herkesime örnek olmuştur. Gençlerimiz, inanıyoruz ki Doğan Hancıyı kendilerine örnek alacak ve model edinecekler dedi.
     Küçükler, her zaman Türk sporunun ve sporcusunun yanında olduklarını belirterek, şunları kaydetti: Biz sporcularımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Çünkü spor ülkelerin tanıtımında kuşkusuz çok önemli bir role sahip ve evrensel bir dil olma özelliği taşıyor. Biz elbette Doğan Hancı kardeşimizin bu başarısını unutmayacağız. Kendisine kapımız her zaman açık olacak ve bundan sonraki süreçte de kendisinin yanında olacağız.
     Milli okçu Doğan Hancı da, kendilerine verdiği destekten dolayı Küçüklere teşekkür ederek, Bu süreçte Büyükşehir belediyemizden ve başkanımızdan çok büyük ilgi, destek ve alaka gördük. Kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi.
     Küçükler, ziyaretin ardından Hancıya 2 Cumhuriyet altını hediye etti.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber 2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER