2. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali

2. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali -Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi ve BUFSAD iş birliği ve BTSO ana sponsorluğunda düzenlenen FotoFest kapsamındaki yarışmalara müracaatlar başladı


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi ve BUFSAD iş birliği ve BTSO ana sponsorluğunda düzenlenen 2. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (FotoFest) kapsamında yapılacak olan yarışmalar için müracaatlar başladı.
     Büyükşehir Belediyesince yapılan yazılı açıklamaya göre, FotoFest kapsamındaki fotoğraf yarışmaları için başvurular başladı.
     Dijital daldaki yarışmaların teması insanlığın ve kentin izleri olarak belirlendi. Katılımcıların en fazla 5er adet fotoğraf gönderebileceği yarışmalara, www.insanliginizleri.org ve www.kentinizleri.org adlı internet siteleri üzerinden başvuru yapılacak.
     Festival kapsamındaki İnsanlığın İzleri temalı uluslararası ve Kentin İzleri temalı ulusal fotoğraf yarışmaları için başvurular başladı. Başvurular, 10 Eylül Pazartesi gününe kadar kabul edilecek.
    
     -Toplam 7 bin TL ve 7 bin avro ödül-
    
     Kentin İzleri yarışmasında birinciye 2 bin TL, ikinciye bin 500 TL, üçüncüye bin TL verilecek. Ayrıca Kent Konseyi ve Jüri Özel ödülü 500er TL, 3 adet verilecek olan mansiyon ödülleri de 500 TL olarak belirlendi.
     İnsanlığın İzleri fotoğraf yarışmasında ise birinciye altın madalya ve 2 bin avro, ikinciye gümüş madalya ve bin 500 avro, üçüncüye bronz madalya ve bin avro verilecek. Ayrıca 6 adet mansiyon ödülü 250 avro, Bursa Kent Konseyi Özel Ödülü 500 avro, Jüri Özel Ödülü ise 500 avro olarak belirlendi.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber 2. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER