2 liralık kupon oynadı, 1 milyon

2 liralık kupon oynadı, 1 milyon lira kazandı -Karamanda bir inşaat işçisinin oynadığı 2 liralık Spor Toto kuponu ile 1 milyon lira kazandığı bildirildi


KARAMAN (A.A) - Karamanda ismi açıklanmayan bir inşaat işçisi, oynadığı 2 liralık Spor Toto kuponuyla 15 maçın sonucunun tamamını bilerek 1 milyon lira kazandı.
     İsmet Paşa Caddesindeki İddaa bayisi çalıştıran Mustafa Çelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, birkaç haftadır devreden Spor Totoda, 3 kişinin 15 maçın tamamını doğru tahmin ederek büyük ikramiyeyi paylaştığını söyledi.
     Bu ikramiyeyi kazananlardan birinin kuponu kendi bayilerinde oynadığını ifade eden Çelen, şunları kaydetti:
     İsminin açıklanmasını istemeyen talihli hafta başında bayimize gelerek kuponuna baktırmak istedi. 2 liralık bir kupondu. Kuponuna baktığımızda talihlinin 3 kişiden biri olduğunu anladık. Kazandığı 1 milyon 39 bin lirayı banka aracılığıyla Milli Piyango Genel Müdürlüğünden tahsil ettirdi. Şimdi kendisine biz de ulaşamıyoruz. Bize adını açıklamamamızı söyledi.
     Çelen, talihlinin 30 yaşlarında inşaat işçisi olduğunu, birkaç yıldır her hafta düzenli olarak gelip, en fazla 3 liralık oyun oynadığını dile getirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin / Mümin Altaş
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber 2 liralık kupon oynadı, 1 milyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER