19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı -AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer: -"Milli mücadelenin başladığı gün olan 19 Mayıs 1919un 94üncü yıl dönümüne ulaşmanın, gururu ve coşkusu içindeyiz"


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, milli mücadelenin başladığı gün olan 19 Mayıs 1919un 94üncü yıl dönümüne ulaşmanın gururu ve coşkusu içinde olduklarını bildirdi.
     Koçer, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 19 Mayısın, çarenin ancak millette olduğunu anlamanın ve çareyi millette aramanın çok anlamlı bir göstergesi ve millete olan inancın adı olduğunu belirtti.
     19 Mayısta Samsunda başlayan bağımsızlık hareketinin tüm yurda yayıldığını, azim ve kararlılıkla birleşerek başlatılan milli mücadelenin sonucunda zaferle taçlandırıldığını aktaran Koçer, Atatürkün, gençlere verdiği önem ve onlara duyduğu sevgisi nedeniyle, Cumhuriyeti, onu sonsuza dek koruyup yaşatacak olan Türk gençliğine emanet ettiğini vurguladı.
     Koçer, şunları kaydetti:
     "Bugün de gençlerimize verdiğimiz önem ve onlara duyduğumuz inançla gelişmiş, müreffeh ve bölgesinde rol model bir Türkiye için 2023 hedeflerine doğru kararlı adımlarla ilerlemekteyiz. Bu idealde en büyük gücümüz, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi gençlerimizdir. Biz ülkemiz gençliğine güveniyoruz. Türkiyede son 10 yılda her alanda önü açılmış bir gençlik var. Siyasete seyirci bırakılan gençlerimizi, milletvekili olma yaşını 25e indirerek ülke yönetiminde söz sahibi kıldık.
     Eğitimli, vizyon sahibi dünya ile entegre olmuş ve Türkiyeyi geleceğe taşıyacak olan gençlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2023ü ve 2071i Türkiyeye hedef gösterirken, gençlere ve gençliğin dinamizmine olan güvenini belirtmiştir. 19 Mayısın 94üncü yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milli mücadelede yer almış bütün kahramanlarımızı şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet, minnet ve şükranla anıyor, başta Gaziantepli hemşehrilerim olmak üzere tüm Türkiyenin 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik Spor Bayramını içtenlikle kutluyorum."
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER