19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü -AK Parti Osmaniye Milletvekili Kastal mesaj yayımladı


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Kastal, mesajında TBMM tarafından 91 yıl önce Mustafa Kemal Atatürke Gazi unvanının verildiğini hatırlatarak, ülkemiz toprakları için canlarını veren şehitleri rahmetle andığını belirtti.
     Vatanı uğruna gazi olup hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, gazilere ise geçmiş olsun dileklerini ileten Kastal, şunları kaydetti:
     Tarih boyunca ülkemizin bağımsızlık ve özgürlüğünü korumak için omuz omuza mücadele eden gazilerimizi bu günde saygıyla anıyoruz. Kurtuluş Savaşı sonucu elde ettiğimiz eşsiz zaferde, şehitlerimizin kanları kadar, gazilerimizin fedakarlık ve azimleri de büyük önem taşımaktadır. Ülkemizin bağımsızlığı, vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna üstün fedakarlıklar göstererek, canı pahasına göğsünü siper etmiş gazilerimizi hiçbir zaman unutmuyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıkları ile her zaman gurur duyduğumuz gazilerimizi, minnet ve saygı ile anıyorum. Şehitlerimiz ile birlikte ebediyete intikal etmiş olan gazilerimize Allahtan rahmet, kutsal görevlerini yerine getirirken yaralanan, sakatlanan ve hayatta olan gazilerimize uzun ömür diliyorum.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER