19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü -Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın: -Bugün vatan topraklarında dalgalanan şanlı bayrağımızın altında birlik ve beraberlik içinde yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluy


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Bugün vatan topraklarında dalgalanan şanlı bayrağımızın altında birlik ve beraberlik içinde yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz dedi.
     Prof. Dr. Aydın, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye milletinin, bağımsızlığını borçlu olduğu şehitleri ve gazileri her zaman kalbinde yaşatacağını belirtti.
     Türk milletinin vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı uğruna şanlı mücadeleler verdiğini anlatan Aydın, Bugün vatan topraklarında dalgalanan şanlı bayrağımızın altında birlik ve beraberlik içinde yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER