19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü -Gazi dernekleri yöneticileri, Vali Kıraç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlunu ziyaret etti


İZMİR (A.A) - Gazi derneklerinin yöneticileri, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle İzmir Valisi Cahit Kıraç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunu ziyaret etti.
     Vali Kıraçı ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malülleri ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İzmir Şubesi yöneticileri, gazilere desteklerinden dolayı Kıraça teşekkür etti.
     Kıraç da, Türkiye Cumhuriyetinin bulunduğu coğrafyada ayakta durması ve günden güne daha iyiye gitmesinde ülke için kanını akıtan şehit ve gazilerin emeğinin bulunduğunu belirterek şehidi olmayan coğrafyaya vatan denemeyeceğini söyledi.
     Kıraç, hizmetleri için gazilere teşekkür etti.
     Dernek yöneticileri daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlunu ziyaret etti.
     Kocaoğlu, son zamanlarda şehidin olmadığı günün olmadığını ifade ederek, Askerimiz, polisimiz, vatandaşımız terör belasının katletmesiyle karşı karşıya dedi.
     Terör sorununun birlik ve beraberlikle çözülebileceğini kaydeden Kocaoğlu, çözümün siyasetçilerde ve parlamentoda olduğunu, tüm siyasi partilerin siyasi hesap yapmaksızın bir araya gelmesi gerektiğini ifade etti.
     Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi Mehmet Gökmen, Kocaoğluna kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.
    
     Muhabir: Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER